Mi köti össze a Reptár-at és a Tiszavirág Fesztivált? Mindkettőnek a motorja Kovács Ákos.

Szerző: | jan 12, 2022 | COOL-TÚRA, PODCAST

A szolnoki RepTár és a Tiszavirág Fesztivál is az ő nevéhez fűződik. Kovács Ákos mindkét műfajban a legjobb tudása szerint igyekszik igazán különlegeset nyújtani a szolnokiaknak, de a turizmus fellendülésében is óriási szerepe van mindkét attrakciónak.

15 évvel ezelőtt Kovács Ákos álmodta meg azt a fesztivált, amely nélkül szinte elképzelhetetlen már a nyár megnyitása Szolnokon. Két évig nélkülözni voltunk kénytelenek, de idén nem marad el a Tiszavirág Fesztivál és remélhetően idén júniusban a kérészekkel együtt újra megtelik a város jókedvű emberekkel. A programok mindegyikét lehetetlen végigjárni. Ha meg is kíséreljük felkeresni az összes programot, tuti belebotlunk egy rég nem látott ismerősbe, akivel muszáj meginni egy pohár bort. Ákos szerint a hiányérzet nem baj, sőt szükséges.

A RepTár már az első évben elnyerte az Év Turisztikai Attrakciója címet. Ha bárki azt gondolja, hogy csak a fiúk/férfiak számára nyújt élményt, nagyon téved. Évente 80 ezer látogatót vonz ez a különleges, rendkívül attraktív múzeum, amit – hiszed vagy nem – a helyi lakosok jó része még nem látott. Semmi baj, így van ez Rómában is – nem a rómaiak látogatják a cirkuszt – mondja ezt és még mást is a Repülőmúzeum igazgatója. Ha meghallgatod őt, kíváncsi leszel és találkozunk a fesztiválon vagy a múzeumban.

IRATKOZZ FEL, HOGY NE MARADJ LE A LEGFRISSEBB ADÁSOKRÓL!

hírek